Om Buch Consult


Buch Consult blev etableret i 2016 med ønsket om at hjælpe virksomheder og beslutningstagere med salg, forretningsudvikling og ledelse.

Et afgørende element i arbejdet har altid været at etablere og udvikle sociale og faglige relationer til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Erfaringen hos Buch Consult er, at forretningsmæssig udvikling og succes opnås ved at forene velkendte økonomiske metoder med viden og erfaringer fra andre fagområder – fx pædagogikken, psykologien, samfundsvidenskaben og kulturen. I denne kreative proces vil interessenterne ofte kunne opleve øget værdiskabelse, fx gennem nye anvendelsesmuligheder og omstillinger.

Om Buch Consult


Jeg etablerede i 2016 rådgivningsvirksomheden Buch Consult med ønsket om at hjælpe virksomheder og beslutningstagere med salg, forretningsudvikling og ledelse.

Et afgørende element i mit arbejde har altid været at etablere og udvikle sociale og faglige relationer til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Min erfaring er, at forretningsmæssig udvikling og succes opnås ved at forene velkendte økonomiske metoder med viden og erfaringer fra andre fagområder – fx pædagogikken, psykologien, samfundsvidenskaben og kulturen. I denne kreative proces vil interessenterne ofte kunne opleve øget værdiskabelse, fx gennem nye anvendelsesmuligheder og omstillinger.

Om Arne Buch

Direktør
Buch Consult
2016-nu

Direktør
GOG
1996-2009

Marketingchef
GOG
1988-1996

Direktør
HC Odense
2012-2016

Formand
Divisionsforeningen Håndbold
2000-2008

Adjunkt & marketingchef
Svendborg Handelsskole
1991-1996

Kommerciel Direktør
KIF Kolding
2010-2012

Medforfatter
“Professionelle sportsvirksomheder – Anbefalinger til god ledelse”
2004

Cand.merc.
Odense Universitet
1991